Full Article

Frygten For De Bedrevidende Klimaforhandlere Og Klimakatastrofen I Paris

2015-12-11 - 635 - Carl Friis-Hansen
 

Politikerne er snart færdige med de lange forhandlinger i Paris. Hvad end udfaldet af FNs COP21 bliver, så har det i stor grad betydning for på den ene side de almindelige mennesker og på den anden side, for finanssystemet og det oligargiske herredømme. Det eneste, der ikke påvirkes, er vejret og klimaet, end ikke engang CO2.

Så hvad er det, der får både politikere og almindelige mennsker til at kæmpe en ideologisk kamp, som ikke kan vindes, men kun gøre livet sværere for mennesker, dyr og planter. Michael Crichton forklarede det i sin bog "State Of Fear".
Jeg lyttede forleden dag til en høring hos senator Ted Cruz, hvor det slog mig at vidner så som Dr. John Christy, var meget tilbageholdende med at forsvare sig mod uforskammetheder fra de politisk engagerede deltagere. Dette tror jeg er en anden af årsagerne til at det videnskabelige aspekt er helt druknet i klimapolitikken. I tilfældet John Christy og mange andre i samme båd, er frygten fpr represalier eller afskedigelse en effektiv mundkurv.

På baggrund af denne frygt for de "grønne" er det glædeligt at der er folk som Marc Morano, der har produceret filmen Climate Hustle. Denne film er ifølge de fleste kritekere en virkelig god blanding af sjov underholdning og lærerig - som der står skrevet i Det Kongelige Teater "Ei Blot Til Lyst". Filmen havde premiere tirsdag den 8. December 2015 i Paris og bliver almindlig tilgængelig snarest i 2016.

New comments are disabled for this article.
Nye kommentarer er slået fra for denne artikel.

0 comments:
© 2007-2023 klimabedrag.dk or klimabedrag.carl-fh.com and respective authors