Full Article

Vinden vender i Tyskland - FAZ siger klima-akademikerne ikke fik narret deres vej forbi demokrati

2013-12-02 - 617 - Carl Friis-Hansen
 

En af de mest indflydelsesrige aviser Frankfurter Allgeimeine Zeitung, FAZ, kritiserer lederen af klima forskningsinstituttet i Potsdam, Professor Schellnhuber, meget kraftigt. Se den engelske udgave af artiklen.

I det hele taget er pipen ved at få en anden lyd i det meste af Europa og 132 lande sagde farvel og tobak til de mislykkede forhandlinger i Warszawa, da de ikke umiddelbart fik de milliarder de havde forventet fra de rige lande. Polen fyrede miljøministeren, da de ikke vil være med til det øvrige Europas økonomiske selvmordstendenser.

Langsomt ser det ud til at selv de store aviser begynder at se sandheden i øjnene - at vi ikke har haft nogen statisk betydningsfuld opvarmning de sidste 15 år eller mere - isbjørnetallet er steget fra 5.000 i 50'ne til 32.000 i 2012 - den stødt stigende CO2 synes ikke at have påvirket klimaet, men har været med til at øge væksten af afgrøder betydeligt - den globale ismængde er tilbage til hvad den var for 30 år siden - havene stiger stadig ikke mere end nogle få millimeter om året - og den alvorlige orkan i Filippinerne var trods alt kun den syvende kraftigste på dette sted. Det at FAZ har modet til at skrive en kritisk artikel, der gå imod generel politik, er virkelig et lyspunkt. Lad os se hvornår der bliver gjort repressalier imod de involverede parter i klima manipulationen.

New comments are disabled for this article.
Nye kommentarer er slået fra for denne artikel.

0 comments:
© 2007-2023 klimabedrag.dk or klimabedrag.carl-fh.com and respective authors