Full Article

UK Aviser Ved At Se Vi Snarere Går Imod Global Afkølingsperiode End Opvarming

2013-09-08 - 604 - Carl Friis-Hansen
 

Tag for eksempel et par nye overskrifter så som: "Global warming? No, actually we’re cooling, claim scientists A cold Arctic summer has led to a record increase in the ice cap, leading experts to predict a period of global cooling" fra Daily Telegraph eller "Record return of Arctic ice cap as it grows by 60% in a year with top scientists warning of global COOLING" fra Daily Mail. Selv for australierne kommer bøtten til at vende, efter valget af den nye statsminister, som siger - letter omskrevet - at klimaændring er noget vrøvl og han vil se at få Australien ud af den misære den tidligere regering har forvoldt i deres blinde tro på Al Gore og andre charlataner.

Det er efter min mening indlysende at det på et eller andet tidspunk måtte gå op for dagspressen, at vejret og klimaet forandrer sig til stadighed i den ene eller anden retning, hvad enten vi vil det eller ej, hvad enten der kommer større eller mindre mængde CO2 til plantelivet og hvad enten politikerne sætter skatterne op eller ned. Måske erkender dagbladene også at Arktis har haft den koldeste og korteste sommer i mands minde og at havisen her er øget med 60% på et år. Dertil kommer selvfølgelig også at klimadebatten overskygges mere og mere af Præsident Obamas stræben efter at invadere Syrien, med deraf stærkt øget chance for starten på Tredie Verdenskrig. Sluttelig har vi haft over 15 år uden at kloden er blevet varmere, til trods for at CO2 indholdet i luften er steget jævnt i samme periode.

Om der er flere aviser, der i den næste tid begynder at se lidt mere nøgternt på klimaet, så er der måske chance for at vi igen kan få lidt mere videnskabelig forskning inden for vejr og klima. Hele klimadebatten er jo så afsporet nu, så den stort set har forladt den videnskabelige platform og blevet udnyttet til politiske agendaer og pengespinderi.
New comments are disabled for this article.
Nye kommentarer er slået fra for denne artikel.

0 comments:
© 2007-2023 klimabedrag.dk or klimabedrag.carl-fh.com and respective authors